Om mig – Vem är jag?

Maria Agervi

Leg. Psykoterapeut

Jag är legitimerad psykoterapeut med integrativ inriktning (KBT och Affektfokuserad psykodynamisk psykoterapi), beteendevetare och specialist i arbets- och organisationspsykologi.

Jag har många års erfarenhet av olika typer av behandlingssamtal både enskilt och i grupp. Som person är jag snäll, trygg, kreativ och mycket målinriktad.

Vad får du om du går i psykoterapi hos mig?

Relationen mellan psykoterapeut och klient är viktigt för ett gott resultat. Min målsättning är att alla mina samtal och terapier ska bidra till en positiv förändring. För att det ska ske är det centralt att du ska känna dig trygg och bekräftad i terapirummet. Tillsammans kan vi hitta sätt att angripa dina problem och lösa upp det som skaver. Mina kompetenser och erfarenheter har tillsammans tidigare gett mycket goda terapiresultat. Se referenser från klienter nedan.

Sagt av klienter vid terapiavslut….

  • Det kändes från första stund som att du verkligen förstod mig”.

  • ”Jag gillade hemuppgifterna som fick mig att jobba också mellan våra möten”.

  • ”Jag hoppas jag inte behöver ta kontakt med dig igen i framtiden för det betyder ju att jag fortsätter att må så här bra som jag gör nu”.

  • ”Jag blev starkare hela tiden, det var så skönt att inte vara ensam om allt och få stöd att våga se framåt”


Övrigt

Jag är gift och har två döttrar. Mina stora intressen är djur och natur som syns på bilderna här på hemsidan. Jag har två hundar och på ledig tid befinner vi oss ofta i skogen, plockar svamp, lägger spår eller bara vandrar runt och fyller på lugn och kraft.

Rulla till toppen